Sajtó Sajtó

08 05 2018
news

A Tankcsapda azonban nem egy konkrét koncerttel, hanem egy teljes turnéval ünnepli a kerek évfordulót, amely a zsúfolásig telt Budapest Parkban vette kezdetét.- Beszámoló a rockbook.hu-n.

05 05 2018
news

A Budapest Parkban startolt a Tankcsapda frontemberének 50. születésnapját ünneplő koncertsorozat. A május 4-ei bulin telt ház előtt csaptak a húrok közé a debreceni rockerek. - Koncert beszámoló az onstage.hu-n.

04 05 2018
news

Lukács László nemrég lett ötven, a Tankcsapda harmincéves jubileuma jövőre esedékes. Interjú az nlcafe.hu-n.

01 05 2018
news

Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere idén lett ötven éves. Ez az év azonban nemcsak ettől különleges és felejthetetlen a népszerű rock énekes számára. Gyakorlatilag folyamatosan a Tankcsapdáról szólnak a hírek, a Metallica eljátszotta „A legjobb méreg” című számukat, majd néhány nappal később Laci megkapta a debreceni közgyűléstől a Pro Urbe díjat is, közben jótékonykodik, támogatók segítségével elajándékozza Opel Astra gépjárművét.- musicbackstage.hu.

22 04 2018
news

Idén már sok különleges pillanatot megadott az ég Lukács Lacinak, a Tankcsapda frontemberének. Talán még többet is, mint amire ő maga számított: A Metallica élőben játszotta az egyik legismertebb Tankcsapda dalt, megkapta a debreceni közgyűléstől a Pro Urbe díjat, és még csak most indul a nyári turné. Magyarország egyik legismertebb rock zenésze, idén februárban ünnepelte 50. születésnapját, amit a Tankcsapda egész évben, hangos koncertekkel szeretne megünnepelni. - zene.hu.